KINDERACTIVITEITEN

We hebben heel veel kinderactiviteiten op de camping, zoals Pony rijden, borstelen, opzadelen en rijden, knutselen, spelen op de boerderij met skelters, op de trampoline, schommels, ballenbak en nog zo veel meer.

Kinderactiviteiten op minicamping de Kreekrug

Kinderactiviteiten

We hebben heel veel kinderactiviteiten op de camping, bijna te veel om op te noemen. Kinderen kunnen de hele dag door bezig zijn met van alles wat en dus met hele uiteenlopende boeiende en spannende dingen, want op onze boerderij is van alles te doen en kun je je met van alles vermaken.

 

Wat denk je van bijvoorbeeld het borstelen, verzorgen, leren opzadelen en echt rijden op een pony! Ook mag je onze kippen voeren en hun eieren rapen en natuurlijk hebben we konijnen die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. Natuurlijk kun je op de boerderij ook spelen met skelters, op de trampoline, op schommels of in de ballenbak.

 

Verder kun je fijn knutselen met andere kinderen, tafeltennissen, tafelvoetballen en TV-kijken in onze recreatieruimte. En dan ’s avonds de dag afsluiten bij een lekker warm kampvuur en elkaar spannende verhalen vertellen.

Beste accommodatie van Zeeland

We scoren een 9,3 op Zoover en ontvingen daarvoor een Zoover Award!

“Met dit hoge cijfer zijn we ook nog eens de beste accommodatie van Zeeland geworden.”

 

Voeg uw beoordeling ook toe aan Zoover