DE ACTIVITEITEN

Er zijn veel speeltoestellen, een jeu de boule baan, tafeltennistafels en nog veel meer. Zelfs een fantastische XL-Trampoline. En op de boerderij zijn heel veel dieren aanwezig. Regelmatig organiseren we superleuke activiteiten.

Activiteiten op Camping de Kreekrug

Nieuw! Een XL Trampoline

  • Op onze mini-camping hebben we heel veel speeltoestellen waar kinderen veelvuldig gebruik van maken zoals tafeltennistafels, trampolines, schommels, glijbanen, tafelvoetbal, een basketbalnet, een boshut, een ballenbak en nog véél meer. Bijna te veel om op te noemen;
  • We hebben een professionele jeu de boules baan, waar onze gasten elkaar regelmatig ontmoeten voor een gezellige competitie.
  • Op de boerderij horen natuurlijk veel dieren thuis. Welnu, die hèbben we dan ook volop zoals paarden, pony’s, honden, poezen, konijnen, kippen. Kinderen mogen uiteraard helpen met het voeren van de kippen en met eieren rapen, mogen de konijnen verzorgen en er lekker mee knuffelen. Ze mogen de pony’s borstelen en er zelfs, weliswaar onder begeleiding, op rijden.
  • We organiseren regelmatig allerlei leuke activiteiten waarover we je ter plekke informeren.
  • Nieuw op de Camping: Apetrots zijn we natuurlijk op onze fantastische en splinternieuwe XL-Trampoline waarop jong en oud de gekste bokkensprongen kunnen maken;

Beste accommodatie van Zeeland

We scoren een 9,3 op Zoover en ontvingen daarvoor een Zoover Award!

“Met dit hoge cijfer zijn we ook nog eens de beste accommodatie van Zeeland geworden.”

 

Voeg uw beoordeling ook toe aan Zoover