DE OMGEVING

Sfeervolle, karakteristieke dorpen en stadjes, het pittoreske havenstadje Veere,de badplaats Domburg, de gezellige winkelstad Middelburg; de historische stad Zierikzee, Vlissingen met de langste zeeboulevard van Nederland. En natuurlijk Zoutelande! Gelegen aan de Zeeuwse Rivièra.

De omgeving van minicamping de Kreekrug

Dorpen en stadjes op Walcheren

Minicamping De Kreekrug ligt tussen Dishoek en Westkapelle te midden van vele sfeervolle, karakteristieke dorpjes en stadjes op slechts 7.5 km van de populaire (en natuurlijk door Bløf bekende) badplaats Zoutelande, ook wel bekend als de ‘Zeeuwse Rivièra’. Ooit een boerengemeenschap en geliefd bij kunstenaars vanwege het speciale licht, met een unieke promenade en een 5 kilometer lang prachtig wit strand. In de omgeving vindt u er tal van sfeervolle terrassen, pubs, restaurantjes, markten, winkels etc.

 

Bezoek in de nabije omgeving het pittoreske havenstadje Veere, dat met haar historische straten en specifieke panden garant staat voor mooie en sfeervolle wandelingen. Dwaal ook door Domburg, de oudste badplaats in Nederland die met haar mondaine uitstraling, haar prachtige strand en zuivere zeelucht, ideaal is voor zon-, zee- en waterliefhebbers.

 

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, ook zo’n stadje dat je na een bezoek nooit meer vergeet. Wat te denken van havenstad Zierikzee, met haar nog deels bestaande 15e eeuwse stadspoorten en zo’n 500 bewonderenswaardige monumenten. En dan als klap op de vuurpijl natuurlijk Vlissingen, een maritieme stad in hart en nieren met haar unieke 2 kilometer lange zeeboulevard (de langste van Nederland), bij uitstek de plek om te flaneren, uit te waaien en te genieten van de enorme schepen die op een steenworp afstand voorbijvaren.

Zwembaden

  • Zwembad “De Goudvijver” in Serooskerke. Gelegen direct naast Grijpskerke. Twee verwarmde zwembaden en een peuterbad. Leuke zwemactiviteiten zoals snorkelen, aqua joggen en zwemvierdaagse. Er is een ruime, beschutte ligweide met speeltoestellen.
  • Zwemparadijs “De Parel” in Domburg. Met een binnen- en buitenbad, een peuterbad, een snelstromende rivier, speel- en zonneweide en een 79 meter lange glijbaan is het hier genieten voor het hele gezin.

Stranden

  • Oostkapelle: schoon, mooi én hondvriendelijk strand.
  • Vrouwenpolder: het strand grenst aan natuurpark Oranjezon, het Veerse meer en Breezand en is het breedste strand van Zeeland.
  • Zoutelande: beschutte ligging, heel veel zonuren.
  • Vlissingen: populair familiestrand.
  • Domburg: breed zandstrand met karakteristieke paalhoofden en mondaine sfeer.
  • Dishoek: heerlijk ruim strand achter enorme duinen. Genieten van langsvarende schepen.

Leuk om te bezoeken/te doen: